1191.  Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 18. kolovoza 1998. u 15:36 sati.

Napomena: Ovo Proročanstvo mi je dano kada sam radio na zvučnim datotekama. Gospodin me zaustavio i dao sljedeće.

(Ne-razumljivi jezici)

Španjolski:

Meso je spremno! Meso je spremno Moji sinovi i Moje kćeri. Ja, Bog Neba, svijeta, svega što je, i svega što će biti, govorim vam Riječi Boga, Neba, svijeta, svega što je, sa Silom Duha Svetoga, sa Silom Mog Sina Isusa, sa Silom Oca. Stiglo je meso o kojem sam vam rekao prije, godinama prije. Moje malo lice (vjerujem da su to nježne riječi na španjolskom.) Moje malo lice, Moje malo lice. Zašto? Zašto? Zašto? (Ne-razumljivi jezici) Govorim vam Riječi Božje.

Engleski:

Slušajte Moje Riječi djeco Moja. Sad sam vam dao poruku u Jezicima. Ako vjerujete da ju možete protumačiti, ako vjerujete da ste u vezi sa vašim Bogom - protumačite i pošaljite Riječi. Jer Riječi koje sam vam sad dao u Jezicima će izvjestiti najveće unutarnje tajne o događajima koji će se dogoditi. Stvari Boga su Silne, su ispravne i do točke, pravedne su, čiste su, istinite su. Većina vas je čula riječi Predsjednika Clintona. Većina nacije se ne brine!

ALI JA, TVORAC, RAZARAČ SVEMIRA, STVORITELJ NEBESA ZEMLJE, SVEGA ŠTO VIDITE, SVEGA ŠTO DOTAKNETE, SVEGA ŠTO JE, SVEGA ŠTO ĆE BITI, SA MOJIM SINOM ISUSOM KRISTOM NAZAREĆANINOM, SA MOĆI DUHA SVETOGA – govorim vam ISTINU! Početi ću Pričati I dok Ja Pričam Riječi će biti usađene u nadolazećim danima, u nadolazećim tjednima, u nadolazećim mjesecima – MOŽETE ZABILJEŽITI MOJE RIJEČI! Predsjednik Clinton se ne može rugati Bogu u svom svjedočanstvu! On je uključio Mene – Oca, Stvoritelja, Tvorca, svega što je, svega što će biti, u svoje svjedočanstvo naciji. Baš kao što je on ejakulirao svoje organe, tako ću Ja ejakulirati Predsjednika Clintona iz Mojih Usta u bezdan za sve vrijeme dok postoji vrijeme. Jer NITKO NE MOŽE SE RUGATI BOGU! Ne zanima Me ako je on Predsjednik. Ne zanima Me ako je kopač rovova! Od vrha do dna pravednost će prevladati i Ja ću mu pokazati, tko je GLAVNI! Sa Moći Duha Svetoga, sa Moći Imena Isusa Krista Nazarećanina, tako neka se dogodi.

Hoću reći ovoj zemlji, ovim Sjedinjenim Državama, koja je tako labava u svojem moralu, koja je tako opuštena u grešnoj prirodi; koju proizvodi putem etera, putem medija koji pretvaraju ono što je dobro u loše, a što je loše u dobro. U nadolazećim godinama vidjeti ćete, osjetiti ćete, plakati ćete. Jer Gnjev Božji je nešto što je čekano u stvaranju za ovu grešnu zemlju. Možete vidjeti od vrha liste do dna liste, od vašeg Predsjednika do dna liste svakoga tko je rođen u ovoj zemlji, do novih koji dolaze, koji proizvode grešan život i promoviraju taj stil života će osjetiti Gnjev Božji bez milosti. Upozorio sam ovu zemlju! Upozorio sam ovu zemlju i oni su gluhi i oni su slijepi. Zapamtite Moje Riječi! Jer Ja ne Lažem; kao vaš Predsjednik! Ono što kažem biti će učinjeno do točke, do posljednjeg slova. Neka tako bude! Neka tako bude! Neka tako bude!


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo