118. Proročanstvo i Vizija dana Raymondu Aguileri 26. lipnja 1992. u 21:32 sati. Engleski.

Vizija:

Tijekom Molitve vidio sam Američkog Bizona. Pretpostavljam da vi zovete drugi Bivol. Nije izgledao kao onaj koji sam vidio prije. To je recimo sve. Ne razumijem te stvari o Bivolima.

Proročanstvo:

Ah, Da, Ray, još sam ovdje, jer Moć i Slava pripadaju Jahvi. Jer Moć i Slava pripadaju Isusu Kristu. Jer Moć i Slava pripadaju Duhu Svetom. Slušajte Me, Svijete! Slušajte Me, vi grešnici. Slušajte Me, Oni koji ne vjeruju u Jahvu, jer ova Poruka je za vas i samo za vas. Jer Ja sam odvojio vrijeme da razgovaram s vama.

Moj Gnjev će vas zadesiti bez milosti. Jer Ja Mrzim sve što je prljavo. Sve što je nečisto. Sve što je Sotona dotaknuo na bilo kojem načinu, obliku ili formi. Jer sve što pripada Jahvi je Čisto, Neokaljano, i Pravedno. Upozoravam vas, Svijete. Upozoravam vas, Planete Zemljo. Dan Mog Gnjeva će vas zadesiti bez Upozorenja. Težinu Moje Ruke vi ćete osjetiti. Htjeti ćete iskopati rupu da se zakopate. Jer Moj Gnjev će zadesiti sve što nije Čisto i Neokaljano.

Jer Ja ću potresti ovaj Planet sa njegove osi. Postaviti ću ga naglavce i izvrnuti ću ga. Jer dan koji je naveden u Bibliji je ispred vas. Rekao sam to pristojno. Rekao sam to glasno. Rekao sam vam na svaki razumljivi način da ostavite vaše Zle puteve, i da se okrenete od Sotone i obratite se Meni.

Upozoravao sam vas tisućama, tisućama godina, a vi ste tvrdokorni Ljudi. Ne slušate, tako da ste upozoreni. Tako da kada Sjekira padne..., i kamen koji vam je oko vrata, onaj koji će vas poslati u Jamu, Bezdan, Gehenu, to će biti vaša nagrada zato što ste slijedili vašeg boga Sotonu, samog.

Jer Jahve, Stvoritelj Svemira, Nebesa, Zvijezda, svega, privodi ovaj Planet kraju. Vi, vaše obitelji demona, i obožavatelji Sotone, vi vještice, vi new Ageri, vi mislioci pozitivnog, sve vi odvratnosti vašem Gospodinu Jahvi, će biti zamotane i bačene u Jamu Pakla bez milosti. Ovaj Planet će biti zatresen nevjerojatno, i pogledajte može li vas vaš bog spasiti. Jer vi ćete svi završiti na istom Mjestu, u isto vrijeme sa svom vašom Braćom i Sestrama Zla.

Jer Ja, Jahve, ne mogu više držati Moje Oči zatvorene. Jer su molitve Mojih Svetaca zveckale Moje Uši godinama i godinama i godinama. Ja, Jahve, sa Mojim Sinom Isusom Kristom Nazarećaninom, Moći Duha Svetoga, Mi privodimo ovaj Planet kraju. Nije Mi važno da li vjerujete ili ne. Jer kada taj dan dođe vidjeti ćete tko je Istiniti Bog Svemira, Tko je Gospodar Gospodara, Kralj Kraljeva. Jer Božja Moć je jedina Moć u Svemiru.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo