103. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 22. lipnja 1992. u 1:27 sati. Ponedjeljak na engleskom.

Volim te Ray. Sova će doći do svog drveta u sredini Studenoga. Sova će pasti brzo. Sova će se susresti sa Stršljenom. Stršljen će pogubiti Sovu budući da Zvijer jedino traži one koji su poslušni njemu. Jer kraljevstvo đavla je Smrt. Jer kraljevstvo Zvijeri je blizu. Jer kraljevstvo Zvijeri će pasti kao što je navedeno u Bibliji. Mjesta osvrta su Joel, Makabejci, Ivan, poglavlje šest u Otkrivenju.

Pokolj koji će se dogoditi će zastrašiti cijeli Svijet, jer će se osjećati bespomoćni. Osjećati će se napušteno budući da Gnjev Božji će očistiti Planet svih zlih puteva jednom zauvijek. Jer oni Me nisu tražili. Oni Me nisu Potražili. Voljeli su svoje stvari, svoju imovinu, svoju majku i oca, svoje žene i sinove i kćeri više nego njihovog Boga. Jer nisu nikada slijedili puteve Jahve. Odgojeni su u zlo. Tako da će Umrijeti u zlu, tako kazaše Jahve.

Dakle Sveci Moji imajte ovo na Umu, usadite si to u svoj um budući da sat dolazi. Taj Sud će posjetiti Planet i vas, i biti ćete smatrani odgovornima za sve što ste učinili od kada ste postali zreli spoznati dobro od lošeg. Jer Jahve je milostiv. On je Bog koji ljubi ali morate biti poslušni Pravilima, Zakonu Moga Sina. Jer On je Umro za vas na Križu, i sat, datum, vrijeme će biti ovdje prije nego li shvatite to.

Dakle, za vas Pravedni Ljudi obratite se Isusu, vašem Kralju Kraljeva, vašem Gospodaru Gospodara, jer On je Staza. On je Put prema Nebu. Imajte Povjerenja u Jahvu jer On je Pouzdan i Pravedan i ne Laže. Jer Jahve privodi na kraj sve što je zlo, sve što nije pravedno, sve što je protivno Imenu Jahve, Isusa Krista Nazarećanina, i Duha Svetoga.

Jer Jahve je bio Stvoritelj posredstvom Moje Izgovorene Riječi. Moj Sin, Moj Jedinorođeni Sin, koji je umro za vas, će biti u određeni sat, u određeni dan da pokupi Moje Ovce, Čiste, Pravedne, Svete u očima vašeg Boga, Oca, Sina, i Duha Svetoga. Budući da Gnjev Božji će zadesiti ovaj Planet; zatresti će polomiti sve što nije Pravedno. Jer sve što pripada Jahvi je Čisto, i Neokaljano, i Pravedno.

Tako da čitajte Bibliju, obratite se Isusu. Molite Nam se. Otac, Sin, Duh Sveti će vas voditi svaki korak puta, ali ojačajte se. Jer zli baca strelice, odapinje strijele, On kolje Janjad i Ovce ovoga istoga trenutka. Jer oni su se obratili njemu kao bogu, i sada kada je on njihov bog on može što god hoće s njima i on ih kolje bez milosti.

Tako da Djeco Moja, Moja Janjadi, obratite se Jahvi, obratite se Isusu, obratite se Duhu Svetom. Jer Ljubav, Mir i Spokoj na Nebu će vas zadesiti ako ste snažni u Vjeri i Ljubite vašeg Boga, sa cijelim svojim Srcem, svim svojim Umom, svom svojom Dušom. Ovo je Jahve vaš Bog. Ovo je Jahve vaš Bog. Ovo je Jahve vaš Bog, sa Duhom Svetim, i Mojim Sinom Isusom. Mi vas volimo sve sa našim Srcima. Mi se nadamo da razumijete značenje Istinite Ljubavi. Jer vaš Bog je Ljubav Danas, Sutra, i Uvijek.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo