101. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 19. lipnja 1992. u 13:49 sati. Petak na engleskom.

Vaš bijes će se smiriti kada Duh Sveti stavi tu iskru u vaše Srce. Tada ćete razumijeti što Moj Prorok radi. Kako on radi da ostvari ono što se treba ostvariti. Neka vam ostane u vašim molitvama. Pomognite mu ako možete, jer Moja Djeca se trebaju ujediniti. Moramo zbližiti Tijelo Kristovo jer vrijeme Ispita i Nevolja je blizu.

Moramo početi istog trenutka. Moramo obratiti našeg bližnjeg. Moramo obratiti našu Braću, naše Sestre, svakoga i sve koje slušaju. Ovo je Jahve, vaš Otac, Stvoritelj Neba i Zemlje. Zvijer nagomilava Bogatstvo i Informacije u ovom trenutku, jer Zvijer ne čeka ni najmanje da ostvari ono što hoće ostvariti. On polaže mnoge sate u svoj Posao u sadašnje vrijeme.

Tako da, Tijelo Kristovo, slušajte Proročanstva i promatrajte, i učite, jer biti ćete iznenađeni na način kako će se stvari razvijati, budući da pad Zakona i Reda je Blizu, budući da pad vaših Prava je Blizu, budući da pad Mira i Spokoja je blizu, jer pad Sotone je Blizu. Zapamtite, oni od vas koji imate Čisto Srce, Čisti Um, i Čistu Dušu, držite svoje oči usredotočene na Isusa.

Jer On je vaš Spasitelj. On je Spasenje svega što je Čisto i Pravedno. Duh Sveti će vas voditi svaki korak puta. Morate se otvoriti za vodstvo. Budući da se vodstvo neće razviti, neće se nastaviti ako ne prihvatite Isusa Krista Nazarećanina kao vašeg Kralja Kraljeva, i vašeg Gospodara Gospodara duboko dolje do srca vaše Duše, i ne samo na vašim Usnama. Jer vaše Usne ne znače išta. 

Tako da, obratite pažnju Sveci Moji i čitajte dalje jer Proročanstva će postati intenzivnija, stvarnija, jer Ja sam obećao Mojim Svecima da ću ih upozoriti prije kraja tako da oni od vas sa čistim Srcem, čistim Umom, i čistom Dušom koji tražite Put prema vašem Bogu, Jahvi Stvoritelju Neba i Zemlje, i hoćete se spasiti od pada, velikog pada, velike nevolje koja će zadesiti ovaj Planet, slušajte, čitajte i proučavajte Bibliju. Okupite se sa svojom Braćom i Sestrama i čitajte.

Čitajte kao da vaš život ovisi o tome. Jer svaku minutu koju ste u Bibliji toliko ste bliži Meni, Jahvi. Morate Mi vjerovati. Morate Mi vjerovati da ću vas izbaviti. Znam da će biti teško, ali vi to možete. Jer Ja neću išta osim onoga što je Čisto, Pravedno i Neokaljano. Budući da sam ranije spomenuo da je vaša soba spremna. Vaš Stolac, onaj kojeg volite, vas čeka na Nebu.

Tako da imajte pouzdanja u Gospodina Isusa Krista Nazarećanina. Duh Sveti će vas voditi svaki korak prema izlazu, ali vi uistinu morate slušati. Uistinu marljivo slušati jer rastresenosti ovoga svijeta će postati intenzivne, više nego li bi mogli ikada shvatiti. Ako postoji želja u vašem srcu, u tom vašem malenom srcu, Ja ću ju pojačati i učiniti da raste u smjeru Isusa.

On će vam pokazati, ali morate biti voljni učiniti to sami. Jer Ja želim samo one koji uistinu hoće ići; one koji su snažni; one koji ljube; one koji se brinu za svoju Braću i Sestre; one koji daju sve što imaju da donesu Riječ Isusa Krista svijetu.

Ja ću vas čuvati. Ja ću se brinuti o vama. Jer Ja vas ljubim sa svim Svojim Srcem. Ovo je Jahve. Ovo je Jahve, Stvoritelj Neba i Zemlje, svega što je i što će biti, istina je i ništa osim istine. Jer vaš Bog je istina i ono što je istina je Pravednost, ono što je istina i Pravednost je vaša karta za Nebo. Tako kazaše Jahve, sa Mojim Sinom Isusom Kristom Nazarećaninom i Duhom Svetim.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo