100. Proročanstvo dano Raymonda Aguileru 19. lipnja 1992. u 12:26 sati. u jezicima, španjolskom i engleskom.

Španjolski:

Lud. On je Lud. On je Lud. Čovjek. On je Lud zato što vjeruje da može pobjediti Boga. On vjeruje da može ubiti Boga ako ubije one koji vjeruju u Boga. On je Lud. On je Lud. Čovjek je ljut na Boga zato što mu je đavao rekao da sve loše što mu se dogodilo, kada je bio dijete da je to Božja greška. Sad, on hoće ubiti svakoga tko voli Boga, Boga Svijeta, Nebesa, svega što je i što nije.

To je način kako će biti u danima koji dolaze. Moraš pisati i reći Svecima da osluškuju glasove naroda. Da čuju korake čovjeka koji je Lud. Zato što će htjeti ubiti sve koji vjeruju u Krista, Duha Svetoga, i u Oca.

On će imati mnogo vojnika koji će mu pomoći tražiti one koji vjeruju u Krista, i ako ne prestanu moliti i čitati Bibliju, ubijati će Kršćane kao životinje zato jer je vrlo, vrlo bijesan na Boga zato što mu đavao govori stvari. Kakva sramota, što se mora dogoditi u danima koji dolaze.

Engleski:

Dati ću vam jedan savjet pun ljubavi. Ovaj savjet dolazi od Usna vašeg Nebeskog Oca, Jahve. Jer Jahve je početak svega. Ovaj savjet je za kršćane koji moraju pretrpjeti neke tragedije u budućnosti kada će biti proganjani. Ovaj savjet je u osnovi jednostavan: Ostanite usredotočeni na Isusa Krista, vašeg Spasitelja posredstvom Moći Duha Svetoga. Biti ćete Spašeni ako se održavate Čistim i Usredotočite se na Isusa Krista.

Jer kada Kugla postane znana, Kugla će započeti podnošenje Pečata (Žiga) Zlog Križa na Kugli, i na tijelu, i na Tijelu Kristovom. Jer pečat (žig) pokvarenog križa će biti primijenjen u određeno vrijeme. Jer đavao će imati svoj znak budući da će pečat značiti vječitu Muku u Geheni.

Tako da pazite se pečata (žiga). Pazite se Zvijeri, jer dolazak kraja je na dohvatu, i biti će nad vama prije nego li shvatite. Nebo sačuvalo svakoga koji primi pečat, jer taj znak potvrđuje vašu sudbinu u Geheni. Budite na oprezu, ostanite jaki u Riječi. Čitajte Bibliju. Usredotočite se na Isusa Krista. Duh Sveti će vas voditi. Ovo je vaš Otac, Stvoritelj Svemira, Jahve.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo