Današnji Poziv

Geralda O. Lukeharta

Što ako čovjek, Katolik, ne upoznat sa ili ne želeći Nadnaravno, počne primati proročanstva i upozorenja od Boga? Ova upozorenja uključuju veliki potres u Kaliforniji, nuklearnu eksploziju u Parizu, i kraj svijeta sudarom sa zvijezdom.

Ovaj čovjek ima poziv biti prorok, nešto što nikad nije želio biti. Dandanas ovo je nešto što nikad nije potpuno želio. Sve što je želio je moći voditi vlastiti život, slijediti vlastiti put, nikad nije želio biti nazvan budalom, heretikom, šarlatanom, ili gore. Ovaj čovjek je primio preko četiri stotine poruka koje variraju od Pobačaja, do New Age pokreta, do Pastora koji zavađaju stado. Ove poruke otkrivaju nadolazeće stvari, stvari koje su sada i stvari koje ne bi trebale biti... Od nade, do ljubavi, do osude, do novog početka, ovdje leži širok raspon uvida iz cijele nove perspektive. Božje...

Uistinu ne nove perspektive jer ove poruke dopiru iz prijašnjeg vremena, vrijeme Joela, Jeremije i Daniela, dajući nam uvid prema unutarnjim djelovanjima Gospodina. Sa upozorenjem i sa mogućnosti dolazećeg skorašnjeg kraja postoji hitnost i relevantnost prema ovim porukama koje moraju prodrijeti do jednog i do svih..

Mi, Rayova proširena duhovna obitelj, želimo podijeliti sa vama napore imati vjeru i stvarnosti kakve smo mi primili od Raya i čuda koja su slijedila.

Mi smatramo proročanstva:

Jednostavna i otvorena, napisana iz neposredne perspektive. Da prkose ortodoksnoj tradiciji. Biti trn u strani svima tko se već odlučio u svojem umu i srcu kako će kraj doći i tko Bog je...

Ovo ima potencijal biti jedna od najkontroverznijih knjiga godine. Od Travnja 1992. proročanstva i duhovno ratovanje se pojačalo oko gospodina Aguilere. Proročanstva se šire preko Sjedinjenih Država i oko svijeta. Ljudi su osjetili prisutstvo Boga, neki plakali, neki se tresli, neki molili, neki našli Boga... Mi se nadamo da ćete i vi.

* gospodin Gerald O. Lukehart je u srži ponovno rođeni Karizmatski Kršćanin sa južno baptističkim nasljeđem.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica